Skip to main content

Informació masterclass

9 d'octubre: Complements

Mercé Taús especialista en moda presentarà les últimes tendències en bosses i complements, a més de brindar consells sobre com integrar-los de manera òptima en els outfits i preparar la bossa pel viatge. Amb un enfocament inclusiu, promou la moda per a aquest públic, trencant els estereotips i demostrant que l’elegància i l’estil no tenen límits d’edat.

En finalitzar la masterclass es realitzarà un sorteig entre els assistents d’una targeta regal valorada en 100€, per comprar als establiments vinculats a l’estilisme de bosses i complements del Centre Comercial.

Hora: 18:30

10 d'octubre: Make-Up

Miquel Cristóbal reconegut estilista i maquillador especialitzat en moda, cinema i televisió compartirà els consells i trucs més efectius per a obtenir el màxim rendiment dels productes de maquillatge per dur a terme un look espectacular i lluir una pell brillant diàriament.

En finalitzar la masterclass es realitzarà un sorteig entre els assistents d’una targeta regal valorada en 100€ per comprar als establiments vinculats al maquillatge i la bellesa del Centre Comercial.

Hora: 18:30

11 d'octubre: Hairstyle

Miquel Cristóbal reconegut estilista i maquillador especialitzat en moda, cinema i televisió, compartirà els consells i trucs més efectius per a obtenir un pentinat bonic pel dia a dia, explicant com fer textures al cabell i deixar-lo com el d’una model.

En finalitzar la masterclass es realitzarà un sorteig entre els assistents d’una targeta regal valorada en 100€ per comprar als establiments vinculats a l’estètica i al tractat i cura del cabell del Centre Comercial.

Hora: 18:30

13 d'octubre: Cata de vins*

Meritxell Falgueras realitzarà un tast de vins i explicarà les característiques de cadascun, com els seus sabors, aromes i els matisos que ofereix cada vi, vinculat en el món de la moda. A més, presentarà ‘Cata‘m. Wines and the City’ la seva primera novel·la en la qual barreja el vi i la moda com a fil conductor, que compta amb el pròleg del sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca.

En finalitzar la masterclass es realitzarà un sorteig entre els assistents d’una targeta regal valorada en 100€ per comprar als establiments del Centre Comercial.

Hora: 18:30

* Només per a majors de 18 anys.